Cuvântul căutat:

Sediu:

Domeniul de activitate:


În baza de date se află datele a 405 organizaţii.
 
Campania 2% a Consiliului Judeţean Harghita

Direcţionaţi suma reprezentând 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul 2011 către o organizaţie din judeţul Harghita!


Detalii


Nume utilizator:
Parola:
Parolă uitată
Inregistrare
 

Campania 2%

 

Dacă doriți să sprijiniți o organizație cu 2% din impozitul pe veniturile Dvs. din anul 2014, alegeți o organizație din județul Harghita!

Folosiți în acest scop CĂUTAREA AVANSATĂ din baza noastră de date, puteți alege astfel organizația în funcție de domeniu de activitate sau sediu. Vă mulțumim!


Anunț către societatea civilă, întreprinzători, angajați:

În România, conform Codului Fiscal, asociațiile independente sau cele familiale, respectiv angajații cu carte de muncă pot să decidă destinația sumei reprezentând 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul 2014.

Compartimentul Relația cu societatea civilă din cadrul Consiliului Județean Harghita vine în sprijinul organizațiilor neguvernamentale din județul Harghita prin Campania 2% :

Primul pas este să alegeți un beneficiar nonprofit, informați-vă și analizați organizația, proiectele și activitatea desfășurată.

Pasul al doilea este completarea formularelor 200 de către asociațiile independente sau cele familiale, respectiv a formularelor 230 de către angajații cu carte de muncă (respectiv formularele 201 în cazul veniturilor provenite din străinătate) și predarea acestora la Direcția Generală a Finanțelor Publice Harghita personal sau prin poștă, la adresa 530223 Miercurea Ciuc str. Revolutiei din Decembrie Nr. 20  până la termenul de 25 mai 2015.

Direcționarea sumei de 2% din impozitul pe venitul anual nu este obligatorie, totuși ne adresăm asociațiilor independente sau cele familiale, respectiv angajaților să exploateze această posibilitate și să le fie alături semenilor prin sponsorizarea cu 2% din impozitul datorat pe venit, iar societății civile ne adresăm cu rugămintea de a contacta cât mai multe asociații independente sau familiale, respectiv angajați care sunt familiarizați cu activitatea lor și doresc să ofere 2% din impozitele lor pe venituri din salarii.

Formularele se pot descărca aici:

Formularul 200

Formularul 230

instrucțiunile de completare se pot descărca aici:

Cum completăm declarația 200

Instrucțiuni de completare declarația 230

Cum completăm declarația 201

sau de pe site-ul www.anaf.ro.

 © 2009 HARGITA MEGYE TANÁCSA, Minden jog fenntartva.
Készítette: DirectWEB © 2009