Cuvântul căutat:

Sediu:

Domeniul de activitate:


În baza de date se află datele a 405 organizaţii.
 
Campania 2% a Consiliului Judeţean Harghita

Direcţionaţi suma reprezentând 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul 2011 către o organizaţie din judeţul Harghita!


Detalii


Nume utilizator:
Parola:
Parolă uitată
Inregistrare
 
Invitație - Concursul de proiecte pentru tineret al CJHR, 2012
2012-03-06 12:58:32

O noutate a concursului de proiecte derulat în cadrul Programului anual de finanțare a activităților de tineret din județul Harghita este că solicitanții pot depune cererile de finanțare on-line, prin intermediul paginii web http://www.programe.judetulharghita.ro/.

Deoarece sistemul on-line este încă în faza de testare, documentațiile se vor depune și la registratura consiliului județean. Instituția noastră încearcă pe această cale să ușureze procesul de depunere a cererilor de finanțare și reducerea perioadei de evaluare a proiectelor. După testarea din anul 2012, în 2013 se planifică extinderea sistemului pentru toate concursurile de proiecte lansate de Consiliul Județean Harghita.

În vederea prezentării sistemului on-line instituția noastră organizează o întâlnire în data de 7. martie 2012 orele 10.00, în municipiul Gheorgheni, la sediul Protopopiatului Romano Catolic (str. Márton Áron, nr. 9), pentru reprezentanții organizațiilor neguvernamentale, care doresc să depună cereri de finanțare în cadrul Programului anual de finanțare a activităților de tineret din județul Harghita.

La întâlnire vor fi prezenți responsabilul programului de tineret, Silló Csilla Mária, respectiv responsabilii tehnici ai sistemului on-line.

 


Inapoi
 
© 2009 HARGITA MEGYE TANÁCSA, Minden jog fenntartva.
Készítette: DirectWEB © 2009