Cuvântul căutat:

Sediu:

Domeniul de activitate:


În baza de date se află datele a 405 organizaţii.
 
Campania 2% a Consiliului Judeţean Harghita

Direcţionaţi suma reprezentând 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul 2011 către o organizaţie din judeţul Harghita!


Detalii


Nume utilizator:
Parola:
Parolă uitată
Inregistrare
 
Heineken pentru comunități
2013-06-07 10:17:07

HEINEKEN si Asociatia "CSR Nest" doresc implementarea si in acest an a proiectului denumit "HEINEKEN pentru Comunitati", ca parte din agenda globala de sustenabilitate a Grupului HEINEKEN "Brewing a Better Future". Aceasta abordare a companiei HEINEKEN asupra sustenabilitatii este caracterizata printr-o viziune integrata pe termen lung, care acopera toate ariile de activitale ale companiei HEINEKEN si ii permite sa aduca o contributie pozitiva asupra societatii, mediului si comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

In Romania, compania HEINEKEN va implementa proiectul "HEINEKEN pentru Comunitati", acesta urmand sa se desfasoare in orasele Constanta, Craiova, Targu Mures si Miercurea Ciuc si in apropiera acestora pe o raza de 15 km. si presupune in mod concret sustinerea financiara a acelor propuneri de proiecte menite sa aduca o contributie importanta comunitatii locale (prin proiecte care promoveaza educatia, protectia mediului, sanatatea, cultura sau turismul).

Informații despre program se pot accesa pe pagina:

http://www.heineken-pentru-comunitati.ro/ro

 


Inapoi
 
© 2009 HARGITA MEGYE TANÁCSA, Minden jog fenntartva.
Készítette: DirectWEB © 2009