Cuvântul căutat:

Sediu:

Domeniul de activitate:


În baza de date se află datele a 405 organizaţii.
 
Campania 2% a Consiliului Judeţean Harghita

Direcţionaţi suma reprezentând 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul 2011 către o organizaţie din judeţul Harghita!


Detalii


Nume utilizator:
Parola:
Parolă uitată
Inregistrare
 
NUMEȘTE-I PE CEI MAI BUNI!
2014-04-17 12:36:47
ANUNȚ către tineri/organizații neguvernamentale/instituții/școli din județul Harghita

Consiliul Județean Harghita premiază și în acest an cei mai valoroși și merituoși tineri din județul Harghita, care prin munca lor voluntară, perseverența și creativitatea lor oferă un exemplu nu numai celorlalți tineri, dar și comunității în care trăiesc.

Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul Conferinței pentru tineret din data de 9 mai 2014, organizată cu ocazia desfășurării programului Ziua Națională a Tineretului.

În cadrul campaniei Numește-i pe cei mai buni! așteptăm propunerile dvs. pentru acei tineri cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani care vor fi premiați pentru activitatea lor specific comunitară din anul 2013-2014.

 

Se vor premia patru categorii:

1.Tinerii voluntari
Se vor premia tinerii voluntari cei mai eficienți, cu o activitate deosebită desfășurată pentru cauza comunității în care trăiesc, respectiv care participă în proiecte locale comunitare de importanță deosebită.

2.Tinerii pentru cultură
În această categorie se vor premia tinerii care prin munca lor voluntară contribuie la păstrarea tradițiilor culturale locale, respectiv promovarea valorilor culturale, tinerii care au contribuit la realizarea unor proiecte culturale care constituie exemple de bună practică.

3. Tinerii pentru protecția mediului și un stil de viață sănătos
În această categorie se vor premia tinerii care prin activitatea lor voluntară contribuie la protecția mediului și la educația tinerilor în vederea ocrotirii mediului, respectiv la promovarea unui stil de viață sănătos și responsabil.
4.Tinerii meșteșugari și agricultori
În această categorie se vor premia tinerii care își fundamentează condițiile de trai de toate zilele pe agricultură și produse meșteșugărești tradiționale, folosind materii prime locale, naturale, promovând astfel viața în armonie cu natura, păstrarea tradițiilor, respectiv agricultura ecologică.
Condiții de participare:
- 1. propunere scrisă în favoarea tânărului care descrie activitatea acestuia în pentru comunitate din anul 2013-2014
-2. completarea formularului de înscriere care se poate accesa aici.

Data limită de depunerea propunerilor: 1 mai 2014.

Propunerile se adresează Consiliului Județean Harghita și se depun la sediul acestuia din Miercurea-Ciuc, Piața Libertății, nr. 5, camera 208.
Informații suplimentare se pot obține de la adresa de e-mail info@societaticivile.ro sau de la numărul de telefon 0266-2077000266-207700, interior 1408.

 


Inapoi
 
© 2009 HARGITA MEGYE TANÁCSA, Minden jog fenntartva.
Készítette: DirectWEB © 2009